måndag 3 februari 2014

Måndag.....

Varning!!! Tog korten i dag men lackade för ett par dagar sedan så lacket är rätt skamfilat vid det här laget, inte vackert alls. Mår inte så super bra så det är därför det dragit ut lite på tiden med att ta korten. Var på VCT förra veckan och lämna blodprover eftersom jag inte mått bra på väldigt länge, så i fredags fick jag ett brev med ett provsvar iaf (tror inte dom andra är klara el var det då), jag har blodbrist och har fått järntabletter utskrivet så ska hämta dom i veckan. Har ingen ork, mår illa, tappar enormt mycket hår samt att det gått av massor och naglarna är inte fina heller. Blev skit deppig över det, visste ju redan att håret var slitet och trasigt men trodde ju det var normalt slitage men nu innebär det ju att håret som växer ut inte heller är friskt och de e de jag deppar över. Har midjelångt hår men kommer nog att få klippa av de en bra bit snart :( och kommer ju ta evigheter att spara ut det igen. Nu vet ni iaf om det stannar av här då och då, det är för att jag helt enkelt inte har ork och energi så det räcker till bloggen. 
Så tebax till nagellacket då som pryder mina naglar, Cocktail Bling.... bling ser jag då inte nån skymt av så varför det heter så är för mej en gåta. Ett ganska så trist lack, inte fult men det är inte så mycket med det alls om man säger så...vardagslack. Slitet lack och torra trasiga nagelband är vad ni kommer att få se nu.
Ett lager Essie bas, två lager Essie - Cocktail Bling och ett lager med SV

                                                      Essie - Cocktail Bling

22 kommentarer:

 1. Så jobbigt när sådana besked kommer :( Hoppas att järntabletterna hjälper fort :) När det gäller lacket så håller jag med, ett väldigt konstigt namn :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Har hämtat ut tabletterna i dag så nu har jag iaf börjat :)

   Radera
 2. Så tråkigt att du mår dåligt! Men vad skönt att de vet vad som är fel och att du får behandling. Krya på dig! Skitkonstigt lack på namnet helt klart, det känns varken särskilt bling eller cocktail...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo de e bra att jag äntligen vet vad det är. Tack :)
   Inget partylack direkt, bara på namnet då ;)

   Radera
 3. Så jobbigt att inte må bra :( hoppas du får ordning på dina värden snart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ne det e inget kul, är ju så extremt seg men hoppas det ska gå åt rätt håll nu

   Radera
 4. Konstigt namn på lacket även om jag gillar den grå färgen. Hoppas du mår bättre snart och att håret/måendet tar fart snart. <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar vad dom tänkte med namnet och färgen. Tack, har börjat med tabletterna nu <3

   Radera
 5. Krya på dig... jag har själv mått väldigt dåligt en tid men tack vare en bra läkare börjar jag äntligen förstå vad problemet är och vad jag bör göra åt det.
  Jag skickar krya på dig kramar över internet :)
  Jag har gett dig en Liebster Award på min blogg... du behöver inte känna något tvång att göra denna, ville bara ge dig den :)
  Kram
  xx
  http://shortylegsbeauty.blogspot.fi/2014/02/the-liebster-award.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är viktigt att hitta en bra läkare som verkligen bryr sej å tar en på allvar, även skönt när man får veta så att man kan få ordning på det. Tack :) skönt att de går bra för dej :)
   Kramar

   Radera
 6. Krya på dig fina du! Tyckte lacket var riktigt snyggt - trots det konstiga namnet <3 :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Alla fina ord från alla värmer :) <3

   Radera
 7. Krya på dig! Färgen ser himla fin ut :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja den e ganska så fin iaf :D

   Radera
 8. Åh vad tråkigt! Krya på dig. :)

  SvaraRadera