måndag 3 mars 2014

Poppet

Har fått ett litet lack i från Ciaté Dolls House kollektionen i pressutskick, det jag har fick heter Poppet och är ljust pastelligt lila. Man kan köpa hela kollektionen i minisar från tex eleven, då är det 5 lack i ett litet hus och priset ligger på ca 219:-.
Jag känner att jag inte kommer riktigt överens med detta lacket, det ska ge en porslins finish så det torkar alltså matt men jag gillar inte hur det känns när man tar på det (ger mej rysningar). Färgen är söt och lacket torkar extremt snabbt, på bilderna har jag två slarviga lager men det krävdes ingen väntan mellan lagren.
Kommer nog att använda det igen men med överlack för att slippa den där torra känslan, och eftersom det torkar så snabbt kan det säkert även funka bra i en del nail art. Men det var ju självklart kul att testa det.
Som ni ser är naglarna jätte korta nu, var tvungen att ta ner dom helt då dom gick sönder och skiva sej (jäkla vinter). Hoppas naglarna återuppstår med våren ;)

                                                         Ciaté - Poppet 




19 kommentarer:

  1. Jag som tyckte ytan var så mysig att pilla på!! Tur vi alla är olika :) Jag gillar färgen på Poppet. Vårig och trevlig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det verkar som om dom flesta tycker om finishen när man kollar andra som skrivit om det, men ja vi är ju alla olika ;)

      Radera
  2. Underbar färg, men det verkar vara en knepig finish....:-/

    SvaraRadera
  3. Jag gillar porslinsytan, men jag har ju inte testat ett sånt lack än, så jag kan ju ångra min nuvarande uppfattning. :) Hittills gillar jag nog det som är beige mest, men jag har inte sett alla swatcher av lacken än.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dom verkar ju vara omtyckta när man kikar runt på andra bloggar så köp dej du och testa om du är nyfiken :) Men för mej var det ingen hit

      Radera
  4. Tycker det ser fint ut. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Men känns lite konstigt att ta på :)

      Radera
  5. Så snyggt! Hoppas du får en fin onsdag! Kram

    SvaraRadera
  6. SJUKT läckert lack :) och skön blogg

    Ny post ute...hur man får till Drömköket :)

    Ha en underbar dag

    LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

    SvaraRadera
  7. Söt nyans, så svårt med pasteller, torkar de matt tycker jag de framhäver inperfektioner runt nageln av nån anledning och efterssom mina nagelband är långt ifrån perfekta undviker ja såna här. Köper dem dock ofta då jag älskar pastell.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Färgen e fin men precis som du skriver så framhävs alla skavanker på naglar och fingertopparna tyvärr. Själv föredrar jag ju mörka lack :)

      Radera
  8. Åh synd med finishen, var ju en superfin färg :D

    SvaraRadera