fredag 1 augusti 2014

Ny grodring!

Jag har fått en ny grodring i silver :) har väntat så på att den ska komma så blev överlycklig när den låg i posten i dag. Har fått den av en person som betyder oerhört mycket för mej och hör till en av dom viktigaste personerna i mitt liv så därför känns ju ringen ändå mer speciell. Som ni sett på tidigare bilder så har jag ju en grodring sedan innan och den har jag åxå fått av han för flera år sedan. Älskar grodor, ja dom flesta djuren men det är en speciell sak med just grodorna ...
Har varit lite tyst här på bloggen igen för jag har verkligen inte orkat sitta här i denna hemska värmen som har varit (bastu lgh typ) men har lite lackbilder som jag tagit under tiden så dom kommer upp så småningom när jag får ork till att fixa med det. Hoppas att ni alla har det bra trots värmen, nu är det ju lite behagligare väder.

                                                               Grodor! 

8 kommentarer:

 1. Vilken jättesöt ring! Jag tycker också om grodor, de är så fina! Har ett par grodörhängen som jag är väldigt förtjust i. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det får nog bli ett par örhängen el halsband längre fram, har kollat runt lite och det finns ju en massa fina grodsmycken :)

   Radera
 2. Åh, är förtjust i grodringar också så denna var ju riktigt söt! :D

  SvaraRadera