lördag 22 november 2014

Ciaté + Kiko

Har testat ett av lacken från Haute House, det var nästan att jag missade ta bilder innan jag stämplade över det men fanns som tur var två bilder på mobilen.
Så på dom två första bilderna är det ett lager med Essie bas, sedan två lager med Ciaté - For the frill of it och ett lager med SV.
Tänkte försöka mej på att stämpla naglarna eftersom jag har ett konad kit som mest bara legat i en låda, bara använt det nå enstaka gång. Tyvärr blev inte resultatet helt lyckat som ni ser på bilderna, mönstren täcker inte hela nageln så det fattas ju lite här och var. Och av någon konstig anledning så blir högerhanden bättre än vänster, jag tycker det borde bli tvärtom eftersom att jag är högerhänt.
Om ni har tips på plattor med lite större mönsteryta så det täcker hela nageln så skriv gärna det i en kommentar :)
Jag använde Kiko Mirror - 628 som stämpellack över Ciaté - For the frill of it och det fungerar utmärkt, mönstret är från Konads m57 platta och sist så blev det ett lager med Konads överlack

                                                   Ciaté - For the frill of it                                           
                                      Kiko Mirror 628 & Ciaté - For the frill of it

14 kommentarer:

 1. Hur tråkigt hade inte livet varit om man kunde allt redan från början ;) Att inte få möjligheten att lära sig något nytt. Jag tyckte att det blev jättefint ändå, det ser riktigt lyxigt ut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det är sant :) Tack! Det var riktigt kul att greja med det

   Radera
 2. Är det första gången du stämplar alltså?! Tycker det blev jättefint, stämpling är skitsvårt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag har testat en gång förut :) tyckte det var roligt även om det inte blev perfekt

   Radera