onsdag 26 november 2014

Mer Tikei

I dag visar jag produkterna som kom samtidigt som borstarna som jag skrev ett inlägg om för någon vecka sedan. Känner verkligen att jag har hittat rätt foundation, den är super bra och funkar perfekt för mej och min hy. Det finns ett stort antal nyanser så jag hade olika prover för att testa mej fram vilken som skulle passa bäst och jag kände att det var lite mittemellan N1 & N2 så det fick bli båda så kan jag blanda dom. Tycker att det är väldigt lätt att använda och man kan ju få allt från lite lättare täckning till en full beroende på hur mycket man tar, den är väldigt dryg och för mej som brukar vilja ha lite lättare till medeltäckande så krävs det inte mycket "puder" alls. Man slipper även skarpa synliga kanter och det känns inte som en mask som jag upplever att en del foundations kan göra.
Veilen är toppen och nej man behöver väll inte ha både matt och glow men som namnen skvallrar om så är dom ju väldigt olika och i bland känner jag för den matta och andra dagar vill jag kanske ha lite mer glow. Glow är absolut inte glittrig utan den har ett fint skimmer i sej som ger en fräsch lyster till ansiktet. Jag är helt ny på rouge så en del kommer säkert tycka det är en lite trist och mesig nyans speciellt på min bild så googla gärna på Tikei Rouge Youth så hittar ni bättre bilder, även på Tikeis sida såklart. För mej som är nybörjare med rouge så känns Youth som en jätte bra färg, det är en ljus, rosa, neutral färg och alldeles lagom för mej.
Tikeis ögonskuggor är ju en favorit sedan innan men denna gången blev det lite annorlunda färger för och vara mej, så ett tips är att om man beställer tester på skuggor så ta nåt ni inte alls brukar använda för det kan bli fullträff. Jag föll som en fura efter att ha testat Java, älskar den och jag brukar inte vara mycket för skuggor som går i brunt/guld/beiga nyanser men denna gången blev det bara såna. Skuggorna heter Java, Devine och Vanity och dom blir jätte fina att kombinera tillsammans, nu har jag skrivit dom i ordning så dom går från mörk till ljusare när ni kollar bilderna. Jag tycker att  alla produkterna är bra, dom är dryga och priset är väldigt bra om man jämför med många andra mineralsminks märken och sedan är det ju alltid kul med ett svenskt märke. Jo just det på rouget så ser ni silen som är i locket, alla produkter har en sådan stängbar sil vilket är jätte bra så man slipper en massa spill. Man kan beställa små tester åxå för 10kr st om man är nyfiken på nån produkt eller färg, väldigt bra om man är osäker på vilken färg man ska ha eller bara vill testa något nytt.  Rekommenderar även deras Lip Balm som är ofärgat och lukt/smakfritt, för min del går det åt mycket sådant den här årstiden.Vill ni kolla närmre så är det bara att titta in på Tikeis sida här. Blev mycket text men nu kommer bildbomben äntligen


                                                           Tikei - Smink

                                                     Foundation N1 & N2
                                                         Veil Glow & Matt
                                                             Rouge Youth
Ögonskuggor Java, Devine & Vanity
Lip Balm

2 kommentarer:

  1. Älskar Tikei! Har alltid haft svårt att hitta rätt nyans till mitt bleka fejs men TIkei hade perfekt nyans. Måste skaffa Glowet också. Har ett prov på det och gillar verkligen resultatet. Får nog ta och beställa lite kul grejer därifrån. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma här ;) . Glow veilen är jätte fin och man får sånt fint lyster av den. Finns så mycket fina ögonskuggor med, har en lång lista med dom jag vill ha :)

      Radera