lördag 12 december 2015

Kosta Boda Make Up

Var inte planerat att köpa dessa men det blev kärlek vid första ögonkastet så jag var ju bara tvungen att slå till, super bra pris med.
I går fråga mamma om jag skulle åka med när hon skulle hämta sin kärlek så jag följde med och vi stannade vid en outletaffär i Dingle som heter New Wave och där var dom :)
Först såg jag dom i ljuslila och dom såg ju jätte fina ut men inte så att jag kända att dom måste jag ha och sedan såg jag dessa mörklila eller Amethyst/ametist som färgen heter och då var det kört.
Det är dom som hör till serien mini så det är inte dom jätte stora men tycker det är en alldeles lagom storlek och dom var som sagt väldigt billiga där mot vad dom kostar normalt. Betalade totalt 548kr för alla tre, Hotlips 250kr, Nailpolish 149kr och även Lipstick kostade 149kr ett riktigt kap tyckte jag. Jag började ju nyligen samla på Kosta Bodas dödskallar och har just nu bara två men kunde inte låta bli att köpa denna fina trio så nu dröjer det nog ett bra tag innan det blir nån mer dödskalle till samlingen. Är jätte nöjd med dom så nu ska jag bara hitta nån bra plats att ställa dom på, dom är sååå snygga ;) Kosta Boda Make Up av Åsa Jungnelius 




                                                    Kosta Boda - Make Up






17 kommentarer:

  1. Åååh vill också ha!
    PS: Lucka 3 finns nu uppe i adventskalendern! Kika gärna in och delta!

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag har en helt nystartad blogg och kör igång den med en drös tävlingar under resterande december. Dagens tävling har en vinst med ett sminkkit värt 550kr. Hoppas du vill vara med! (stor chans att vinna när inte så många vet om den hehe)

    SvaraRadera
  3. Dom är riktigt snygga! Var och tumma lite på dom idag men insåg att jag behöver köpa julklappar innan jag lägger pengar på mig själv denna månad. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag skulle inte heller köpa nåt till mej själv men kunde inte låta bli ;)

      Radera
  4. De ser jättefina ut och vilka bra priser!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Känns bra att det var ett så bra pris :)

      Radera
  5. Vinn en helt valfri bikini från To Die For Swimwear! :)
    http://martinaolsson.myshowroom.se/56776/vinn-en-valfri-bikini-fran-to-die-for-swimwear/

    SvaraRadera
  6. OJ WOW!!!
    Jag kan verkligen förstå att du inte kunde motstå.. det skulle inte jag heller ha kunnat göra :D Älskar också lila och ametisten är min favorit kristall :)
    Så otroligt läckra :)
    Super bra pris verkligen :)
    xx

    SvaraRadera
    Svar
    1. :D Ametist är min favorit med men månsten är jäkligt fint det me. Ja jag tyckte verkligen att dom var värda pengarna :)

      Radera
  7. Älskar också min lackflaska. Jag köpte en med mörklila botten :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma som mej då :) fast det ser nästan lite blått ut på min bild

      Radera