tisdag 12 januari 2016

Årets första inlägg

Då var det dax för årets första inlägg för min del, lite sent då vi redan hunnit till den 12 Januari (bättre sent än aldrig). Och nu är det exakt en månad kvar tills renoveringen av mitt badrum ska börjas, det ska bli så skönt när det är klart för badrummet ger mej en hel del ångest då det är så mycket som ska väljas. Först kände jag Yes jag ska renovera badrummet men sedan när jag insåg vad många beslut som måste fattas kändes det värre eftersom jag alltid har sådan beslutsångest, dyrt är det med men blir nog bra när det väl är klart. Har äntligen fått lite längd på naglarna igen men antar att dom lär slitas när jag ska riva badrummet, stackars fingrar.
Men nu ska jag iaf visa vad jag bär för lack i dag, det är super snyggt och i en plommonlila nyans från Depend. Lättlackat och täcker bra på två lager, jag stormtrivs i det men det gör jag ju i det mesta som är mörkt och lila. Det enda tråkiga med Depends lack är ju att dom bara har siffror som namn men annars tycker jag att det är ett jätte bra märke med brett sortiment.
Ett lager med Duri Rejuvacote som bas, två lager med Depend - 455 och sist ett lager med SV.                                                         Depend - 455
6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack! Det är en riktigt snygg färg :)

   Radera
 2. Hej! Kommer du ihåg tävlingen om One smooth operator från Formula 10.0.6 som du var med i på min blogg? Du blev nämligen vinnaren! :) Jag har haft lite julledigt och därför drog jag vinnaren så sent. Du får supergärna maila mig dina kontaktuppgifter till jennisbeauty@hotmail.com så fixar jag att du får den härliga skrubben hem till dig. Stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Tack så kul, skickar dej ett mail :) Kram

   Radera
 3. Men ååh så snyggt :)
  Jag märkte för en dag sedan att Depend har börjat säljas i en av våra matbutiker här i Vasa :)
  Köpte då ett lack och jag ÄLSKAR det :)
  Det är synd att de inte har några namn faktiskt.. å mycket roligare då nagellack (ögonskuggor, paletter och läppstift med för den delen) har namn :D
  xx

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det :) Vad kul att dom börjat säljas nära dej, är ju verkligen ett märke med stort sortiment

   Radera