onsdag 29 januari 2014

Januari Boxen

I måndags låg glossyboxen i brevlådan och väntade på mej :) Alltid lika spännande när man ska öppna den speciellt när man inte hunnit se någon annans innan.
Jag känner mej nöjd denna gången åxå. Två av proverna var väll i minsta laget men det var ändå tre fullstora produkter med.
Min box innehöll
Revlon Proffessional - Equave Hydro Nutritive Detangling Conditioner
Sumita - Brow Set
Benefit Cosmetics -  The Porefessional
Oral-B - 3D White Luxe Glamorous Shine
Yves Rocher - Elixir 7.9 Youth Energy Day Care
Känns som om jag kommer behålla allt denna gången, kanske inte det roligaste att få en tandkräm men det är ju ändå sådant som alltid går åt. Provförpackningarna känns ju inte som jag kommer komma så långt med speciellt inte med leave-inen då jag har har så långt hår men är ju alltid kul att få testa iaf

                                                       GlossyBox Januari
2 kommentarer:

  1. Jag fick exakt likadan box som dig och tycker så här efter att ha funderat ett tag att det var en helt ok box. Men det är min sista, för jag är mätt på konceptet, har haft det i 1 ½ år. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror det är många som blivit mätta och även besvikna på glossy. Detta var min 3dje el 4de box kanske, men tror jag ska ta en till så att jag får ihop poäng till en gratisbox. Sedan ser iaf själva boxen snygg ut nästa gånga haha :D

      Radera