tisdag 11 mars 2014

Trasiga naglar

Har varit tyst nu igen, beror på att jag varit sjuk och är det än (förkyld) och sedan tycker jag inte det är så kul att ta kort på naglarna nu när dom ser ut som dom gör.
Dom har blivit ändå värre nu så jag har filat ner dom så korta jag kunde utan att det ska vara för obekvämt eller göra ont. Jag har alltid haft väldigt hårda och tåliga naglar, dom var så starka att man inte kunde klippa dom men så i höstas började dom ju bli skörare. Så dåligt skick som dom är i nu har dom aldrig varit förut, antar att det beror på järnbristen och måendet i övrigt åxå. I dag fick jag hem Duri Rejuvacote som jag bytte till mej i en av FB grupperna, så nu hoppas jag att det ska hjälpa mej. Det är ett stärkande lack som jag läst mycket positivt om och har nu stora förhoppningar på det, " From dying nails to nails to die for " står det på kartongen och det låter ju lovande :)
Så jag kasta mej över det och lacka ett lager direkt, förstår ju att man kommer behöva använda det en längre tid för resultat men jag hoppas verkligen att det ska hjälpa. Det ska funka bra som ett vanligt underlack åxå. Håll tummarna nu !!!
Måste visa er en bild på jätte jordgubben jag åt i helgen med

                                                          Duri Rejuvacote


                                                           Jätte gubben 


16 kommentarer:

 1. Borde kanske testa detta då :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt klart värt att testa det iaf, tror det blir under 100kr inkl frakt om man köper på ebay. Hoppas att det kommer funka, kommer göra ett nytt inlägg om nån månad eller så för och berätta hur det gått å om det blev nåt resultat :)

   Radera
 2. Måste nog beställa mig en flaska av detta, det behövs. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det! Denna vintern har inte vart snäll mot naglarna, hoppas de blir bättre nu med våren :)

   Radera
 3. Det där har jag också hört en massa bra om, hoppas det hjälper! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja jag håller timmar & tår nu :)

   Radera
 4. Hoppas att naglarna läker sig starka igen! Och den jordgubben måste vara den största jag sett!!! :D Avis, jag älskar ju jordgubbar och vill också äta dem som äpplen ;) haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Hehe ja den var enorm :) God var den åxå ;)

   Radera
 5. Oh, vilken stor jordgubbe! :) Hoppas Duri Rejuvacote hjälper

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja visst var den stor :) Tack , det hoppas jag med

   Radera
 6. Hmm...behöver också nåt för naglarna, så jag ska nog testa det här jag också. Följer din blogg så jag ser hur det går för dina naglar. Håller tummarna! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är helt klart värt att testa det. Nu har jag ju bara använt det en kort tid, är väl inne på andra veckan men tyckte att naglarna såg lite bättre ut när jag tog bort å la på nytt, men vet inte kanske är inbillning. Får väl se hur det ser ut när det gått lite längre tid

   Radera
 7. Mina naglar är en total katastrof just nu... bara går av och går de inte av så kommer det stora flisor ur dem :/
  xx

  SvaraRadera
 8. Usch det är så jäkla tråkigt och varje gång det känns som att nä nu har det blivit bättre så händer det nåt

  SvaraRadera
 9. Duri är världens bästa <3 Kom bara ihåg att inte överanvända det och att använda nagelolja flitigt så naglarna inte går av lika lätt. Detta vet du säkert ändå men det kanske inte skadar med en påminnelse :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker det är jätte bra :) Men är inte så nöjd med det som underlack eftersom jag tycker att det andra lacket inte torkar lika bra över duri så därför växlar jag mellan duri och essie bas :) . Oljar gör jag åxå :)

   Radera