tisdag 13 maj 2014

Undantag :)

Lacket från helgen som fick vara kvar tills i dag för så bra trivdes jag i det, väldigt nöjd faktiskt trotts att det är strängglitter men detta är ett undantag för jag älskar det :)
Kan tänka mej att man faktiskt kan använda det på egen hand för det blev inte speciellt glest med glitter och på bilderna är det bara ett lager. Kommer garanterat att använda det igen men kanske testa det med någon annan färg under men tyckte väldigt bra om denna kombon dock ser glittret mest silvrigt ut på bilderna.
Jag har ett lager Essie - Ridge Filler som bas sedan ett lager med Nordic Cap - NP 12, Över det ett lager med Zoya - Electra och sist ett lager med SV. Dagen efter fyllde jag på med ytterligare ett lager SV men på bilderna är det ett. Zoya - Electra kommer från Ornate kollektionen 

                                                    Zoya - Electra & NP 12


10 kommentarer:

 1. Jag har lite blandade känslor med det där =) Jag såg att stränglack från Isadora som jag tyckte va wow på en tjejs naglar och "ändrade" lite åsikt också. Men jag vet inte om jag skulle gilla det på mig själv. Du har fina långa naglar, jag tror att det är det som gör det för jag har korta naglar, kan inte ha jättelånga i och med mitt jobb.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har haft ett i från Isadora men det gilla jag inte alls, tror dom glittren kan vara lite längre kanske. Men nåt som är fruktansvärt irriterande med strängglitter är när dom sticker utanför nageln, stör mej som fan om jag känner det så man får klippa el få bort på nåt sätt :P

   Radera
 2. Jag har inga jätteproblem med strängglitter men är väl heller inte direkt nåt fan. Detta var snyggt!

  SvaraRadera
 3. Wow, vilken nagellacksfest! Läckert!

  SvaraRadera
 4. Jag som inte gillar strängglitter tyckte det här var jättesnyggt!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar ju inte heller gilla det men detta funkar bra :) Tack

   Radera