torsdag 14 maj 2015

Anastasia Dipbrow Pomade

Dom flesta känner väll vid det här laget till Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade som hyllas av så många. Jag är lite seg och har faktiskt inte kommit mej för att skaffa dipbrowen förrän nu men det beror ju mycket på att jag alltid varit nöjd med ögonbrynspennan från Isadora men nu blev jag sugen på att testa iaf.
Köpte en Dipbrow i färgen Medium Brown och den känns som om den passar perfekt och sedan valde jag att köpa Anastasias Angled Brush nr 15.  Dock så saknar jag att den inte har någon spolborste så jag har beställt en till borste på ebay fast den är från Ardell :) är även sugen på att testa Dipbrowen i Soft Brown. Så nu ska jag bara lära mej att få till snygga bryn, är ju van vid penna så det tar väll ett tag innan jag fått in tekniken. Det är första gången dom jag gör ett inlägg via mobilen så vet inte alls hur det här kommer se ut.


               Anastasia Dipbrow Pomade & Angled Brush 15


7 kommentarer:

 1. Jag har hört mycket gott om Anastasia Beverly Hills produkter överlag :)
  Är så sugen på att testa deras liquid lipsticks :)
  xx

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja dom ser läckra ut :) detta är faktiskt den första produkten från Anastasia som jag testat

   Radera
 2. Jag har läst och hört mycket bra om denna, så jag ska snart införskaffa mig en jag också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo alla pratar ju om dipbrowen så blev ju tillslut tvungen att testa ;) den sitter verkligen super bra men har inte riktigt fått in tekniken än så får öva öva öva :D

   Radera
 3. Jag har denna men måste erkänna att jag inte riktigt kommit in i att använda den ännu. Den är så pigmenterad att man måste vara extremt lätt på handen, annars får man ett väldigt hårt intryck. Har även en borste från dem som faktiskt har en spoolie, samt brynskygga, bryngel och Brow Wiz. Brow Wiz är utan tvekan min favorit än så länge men ska öva mer med Dip Brow, den är ju så extrem hyllad:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte heller lyckats få riktig kläm på det än men hoppas att det kommer. Med penna tycker jag det är jätte lätt att fixa brynen men har ju använt penna i minst 17år så har väll lärt mej på dom åren :P . Har köpt en ljusare nyans åxå som jag ska testa så fort den kommer :)

   Radera
 4. Jag har inte testat dipbrow pomade ännu. Är inte så duktig på ögonbryn så utifrån din bedkrivning så låter det inte som en produkt för mig. Jag använder en brynskugga eller penna.

  SvaraRadera