torsdag 18 juni 2015

Lite nya smycken

Det var ett litet tag sedan som jag skrev senast men nu är jag iaf här och ska visa några nya smycken som jag köpte på Guldfynds rea som startade i början av veckan.
Guldfynd brukar ju sänka priserna rejält när dom har rea och på smyckena som jag köpte var det 50% och 70% tror även dom drog av 5% till när man drog klubbkortet. Alla smycken är i äkta silver, armbandet betalade dock inte jag då jag fick det av någon ;), tre små söta grodörhängen tog dom som fanns kvar och så blev det Kenzas sval ring. Jätte nöjd med fynden men skulle hemskt gärna vilja ha dom andra Kenza svalorna med speciellt halsbandet men det fanns tyvärr inte kvar. Men om någon skulle ha Kenza sval halsbandet eller örhängena från Kenza och vill sälja så får ni gärna skicka ett mail till mej ;)


                                                     Guldfynd Smycken

7 kommentarer:

 1. Jättefina!

  sv: Vilken tur att medicinen fungerar bra för dig :)

  SvaraRadera
 2. Superfina och söta smycken! :-)

  SvaraRadera
 3. Jättesöta och fina :)
  Gillar speciellt ringen :)
  Grodorna är ju bara för söta... älskar grodor :)
  xx

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar åxå grodor :) Just grodor är lite speciellt för mej :D Ringen är super fin och skulle även vilja ha halsbandet i samma men det finns nog inte att få tag i längre, men kollar tradera i bland i fall

   Radera
 4. Hej hej ! Jag undrar om jag skulle kunna få köpa ett av dina grodörhängen? Jag har haft 1 men har nyligen tappat bort det.

  SvaraRadera