tisdag 15 oktober 2013

Gloss´n Sparkle

I går lacka jag med Gloss´n Sparkle - Euphoric och det är ett sånt där lack som jag inte vet om jag älskar eller hatar. I flaskan är det jätte fint, när det är färdig lackat är det fint men när man håller på med det så är det inget kul alls. Det känns tjock och klumpigt, som en slags gröt men av någon konstig anledning så ser det ändå ganska så jämnt ut när det äntligen är klart. Har använt det en gång förut och minns att jag kände lika dant då. Jag hade peeloff som bas och lacket satt tills i dag, någon gång under dagen lossna det på en nagel och då pilla jag av dom andra åxå. Tycker det är lite kul att ta bort eftersom det blir som hela naglar, lättroad :) 2 lager peeloff, 2 lager Euphoric och 2 lager Seche Vite.
Måste bara berätta att jag äntligen ska få testa Isadoras Sugar Crush, vann en tävling hos Isadora :) Vinsten var några utav deras lack & några läpp produkter. Längtar tills det ligger i brevlådan, som tur är så brukar Isadora vara väldigt snabba med att skicka ut sina vinster :) Vann en annan tävling förra veckan hos Avene så ska få deras handkräm och det e ju perfekt nu till vintern då det går åt mycket av den varan.

                                                  Gloss´n Sparkle - Euphoric

4 kommentarer:

  1. Så snyggt! Du får berätta hur det går med handkrämen sen. Grattis! :-)

    SvaraRadera
  2. Grattis till vinsten, har bara ett sugar crush lack men älskar det!! De är de koraliga jag har, Coral crush :) Du lär inte bli besviken.

    SvaraRadera