tisdag 29 oktober 2013

GlossyBox

För ett tag sedan fick jag ett mail med erbjudande på glossyboxs oktober box, den kosta bara 79:- så jag haka på. I dag kom boxen, är väl inte jätte nöjd men tycker ändå det var värt 79:- sedan är det ju kul med överraskning. Boxens innehåll, hårspray från Sebastian Professional, primer från Monu, body lotion från  La Sultane De Saba, serum i från Elisabeth Arden, bronzing lip-to-lid highlighter från Sheer Cover. Body lotion & serum la jag ut i bytes gruppen för det kändes inte riktigt som det var något för mej men dom andra produkterna ska jag testa. En del fick ju Garniers Optical Blur och den hade jag hoppats på men tyvärr så fick jag den inte :( men men så kan det vara. Ska förmodligen till Ullared den 9de så kan ju alltid hoppas den finns billigt där om jag inte hittar nån som vill byta bort sin.

                                                     GlossyBox Oktober

8 kommentarer:

 1. Sebastian sprayen är kanonbra tycker jag. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter bra :) har inte hunnit testa den än, men tyckte den lukta väldigt gott ;)

   Radera
 2. Har haft glossybox förut men slutat nu, hade någon kampanj där de blev billigare i 6 månader, vissa boxar var jag nöjd med andra inte, men en kul grej :)
  Filmen är super bra, men du borde nog fått bagen nu för recensionen skulle vara inne idag senast tror jag.. :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kom ett annat erbjudande från glossy i går, Halloween kampanj man skulle få nov, dec och jan boxen för 99kr st så jag haka på det.
   Aha typiskt , då missa jag det

   Radera
 3. Ja 79 kr kan ju vara värt att testa, men antar att det blir mycket dyrare sen?! :S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror de e 139:- el om de e 149:- men fick ett nytt erbjudande i går så jag haka på det åxå, blir iaf 3 boxar till för mej men sedan stoppar jag nog

   Radera
 4. Jag fick samma body lotion i en av mina gammla glossyboxar, vart helt super förälskad men gick bara att köpa på spa i Frankrike om jag inte mins fel haha :)

  SvaraRadera
 5. Ja det e ju lite dumt när dom skickar sådant som man inte kan få tag i här. Men jag ska byta bort min så bara att säga till om du vill byta :)

  SvaraRadera