söndag 20 oktober 2013

Tips!

I dag blir det ett litet tips :) När jag gör eyeliner så använder jag cake eyeliner oftast, tycker det är lättast med den. Trodde faktiskt det skulle vara svårare med den än diplinern men blev förvånad över att det faktiskt var lättare. Jag har en vanlig eyeliner pensel i från make up store som jag använder men så finns det ju även dom som är vinklade/böjda och jag ville testa en sådan. Dom är ju inte jätte dyra men om man inte skulle gilla den så är det ju onödig pengar så jag gick till panduro och köpte en vanlig small pensel där och böjde till den med en tång. Jag tycker att den funkar precis lika bra som den från make up store, just den jag köpte heter Water Colour Aquarelle Fine och den kostade 10 kr tror jag om det inte var ändå billigare. Den är lite tunnare än make up stores och man kan enkelt göra tunna linjer med den om man vill. Så det var ett litet budget tips i från mej ;)

                                Panduro Pensel & Make Up Stores Cake Eyeliner5 kommentarer:

 1. Bra tips. Jag har en hel del konstnärspenslar som jag använder till eyeliner men har aldrig tänkt på att man kan böja dem så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns ju en del fördelar med hobby penslar för det finns ju många storlekar att välja mellan

   Radera
 2. Smart! Tycker det finns vissa som tycks tycka att det är prestige med att köpa och använda ett visst märkes penslar och jag tycker detta är ett underbart exempel som visar att det finns alldeles utmärkta komplement att använda för att få ett minst lika fint resultat! :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det e många som kör på det med märken men jag tycker om när man kan hitta nåt bra billigt alternativ :)

   Radera