tisdag 5 november 2013

Kallt & penseldrag

Fy vad kallt det är nu, ska bädda ner mej i soffan snart :)
I dag har jag hämtat ut min gel Robaz mot Rosacea, för tydligen så har jag någon mildare grad av det än så länge iaf. Men tar tid innan behandlingen ger resultat och sköterskan sa att i början kan man bli röd av gelen och det kan kännas som det bränner i huden och även klia ...låter ju himla kul det.
Det är verkligen höst nu så jag tog fram mina China Glaze Autumn Nights och valde Kiss My Glass att lacka med. Det är väldigt fint och räcker med ett enda lager, men som vanligt med denna sortens lack så får jag massa penseldrag. Tror att detta lack kommer funka bra till stämpling eftersom det täckte så bra på ett lager. Mina naglar är väldigt räfflade så penseldragen synd väll ändå mer på mej inte alls smickrande för naglarna, sandlacken är bättre för dom döljer det.
1 lager Essie bas, 1 lager Kiss My Glass och som vanligt 1 lager SV

                                                China Glaze - Kiss My Glass
14 kommentarer:

 1. Finfint! Men det är hopplöst med sån där finish...den verkligen avslöjar alla mina skavanker. Men jag har ändå den där i hyllan...otestat än så länge.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Det är väldigt härlig färg på lacket

   Radera
 2. Köp ett ridgefiller (baslack som fyller och slätar ut alla skavanker) så slipper du irritera dig på lack som avslöjar allt. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har allt ett från Essie men tänkte inte så långt innan jag lacka, körde på vana å tog de jag brukar ;) Men ska komma i håg de till nästa gång jag ska använda nåt sånt här lack

   Radera
 3. Ser inte dumt ut alls.

  Kallt ja, fryst som en dåre hela dagen. Vet inte om det beror på att jag inte känner mig hundra eller om det faktiskt är så kallt, oavsett var jag än befinner mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! De e så där råkallt, har raggsockor å extra tröja på mej :) jag är väldigt frusen av mej å har kass cirkulation men de e tur man kan klä på sej varna kläder. Kanske förkylning på g är ju den årstiden nu

   Radera
 4. Tycker det ser bra ut sett utifrån bilderna :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det syntes visst inte lika mycket på bilderna konstigt nog :)

   Radera
 5. Väldigt fint på dig, men jag kan ha lite svårt för helgråa lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Men gråa lack som e så fina ;) Jag älskar gråa

   Radera
 6. Det ser verkligen jättefint ut då man ser på bilderna :)
  Jag har en stor passion för murriga lack :)
  Förresten, du har en jättehärlig blog, jag är en ny subscriber :)
  xx

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Ja murriga lack är super fint. Kikar tebax in på din blogg snart ;)

   Radera