söndag 24 november 2013

Kassa bilder

Har varit tyst från mej det sista, varit hängig och febrig med frossa.... inte bra än så har mest legat i sängen med täcken & pyjamas. Mina borstar från Tikei kom i tisdags, dom ser jätte bra ut och känns mjuka men har inte testat dom än så kommer mer om dom sedan när jag använt dom. Väldigt nöjd med deras kundservice och snabba leverans, fick även en tom burk med den stängbara silen så jag hällde över den skuggan som var i gamla modellens burk :)
I går fick jag för mej att testa den nya nagelklipparen som jag köpte på Gekås, kan ju säga att den funka inte på mina naglar. Mina naglar är för hårda och tjocka, jag har testat en hel del olika men det är ingen som funkar i stället går antingen nageln sönder eller klipparen. Fick ta och fila ner naglarna efter att det blev fula märken när jag försökt klippa dom, så nu kommer jag bara använda min glasfil i fortsättningen för den funkar jätte bra. Efter att jag filat ner dom så lacka jag dom med China Glaze - Public Relations, ett av lacken från Autumn Nights kollektionen som jag inte testat än. Denna gången använde jag ett lager Essie - Ridge Filler som bas, två lager med Public Relations och sedan ett lager med SV. Idag kladda jag på lite Kiko Mirror 628, ser inte alls bra ut men ser ändå värre ut på höger handen :P
Jätte dåliga bilder men orka inte fixa till de så ni får stå ut med dom dåliga. Jo just det i nattas råkade jag snubbla in på en blogg och fick se ett jätte fint lack, sökte på det på ebay bara för å se vad det kosta........med frakt blev det $ 8.47 och lägligt nog fanns det ju hela $ 9 på mitt paypalkonto. Ska visa er så fort det kommer, men det tar la några veckor om jag inte har tur då så det går fortare.

                                               China Glaze - Public Relations

                                             Kladdat på lite KIKO Mirror 628
16 kommentarer:

 1. Jättefint baslack och gillade guldflamesen, guld och lila är helt enkelt snyggt ihop! :)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det blev jättesnyggt med det flammorna! Guld och lila går ju bra ihop.... :)

  SvaraRadera
 3. Väldigt läckert med flammorna. :-)

  SvaraRadera
 4. Håller med samtliga föregående talare - så snyggt med guld och lila och flames! :)

  SvaraRadera
 5. Du klär i Lila! Snygg med flammorna :)

  SvaraRadera
 6. Flammorna var verkligen fina, och inspirerande!

  SvaraRadera
 7. Tack alla vad gulliga ni är :) Älskar ju lila som ni säkert märkt ;)

  SvaraRadera
 8. Vilken fin lila nyans, jag äääälskar lila. Favoritfärgen! Tyckte det blev fint med det guldiga också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Samma här, älskar lila men guld e väll ingen jätte favorit men det funkar så :)

   Radera
 9. Jättesnyggt lila lack och det blev super läckert med det guldiga :)
  xx

  SvaraRadera