tisdag 17 december 2013

Glossy DecemberBoxen

Har vart lite dött här, är så trött hela tiden och har värk i kroppen så har inte orkat. Annars brukar hösten & vintern vara min bästa tid men jag är helt död nu. Så nu vet ni varför det blir tyst och jag är dålig på att lämna kommentarer hos er.
Men skit i det nu och över till glossyboxen som låg i min brevlåda i går för det är roligare :)
Jag är nöjd med boxen denna gången åxå och tycker den var värd dom 99:- jag betalat för den, nästa månad är sista jag har för 99:- har fortfarande inte bestämt om jag ska fortsätta efter det eller inte.
Boxen innehöll Renu - Lip and Eye Active Lift, Elizabeth Mott - It´s So Big Volumizing Mascara, Nails Inc - Victori, Ardell - Starter kit, Burt´s Bees - Lip Gloss Rosy Dawn.
Alla produkter är fullstora utom mascaran, men det är lite skumt med Renu för i bladet står det att originalprodukten är 15ml och kostar 339:-  den i boxen är 25ml. Har googlat och jag hittar den bara i 15ml som säljs, klagar ju inte över att den är 10ml större men känns lite skumt då det är en så dyr produkt.
Lacket och glosset gillade jag självklart, glosset tror jag blir ganska neutralt i färgen men lacket är mörkrött lite åt det bruna hållet ser det ut som. Kanon för mej som gillar mörka lack men är lite feg med att ha starka färger på läpparna. Mascara använder jag så det är ju sånt som kommer till användning, Renu ska självklart testas. Sedan har vi då Ardell lösögonfransar, inget jag brukar använda men har faktiskt tänkt köpa för att testa så det var ju bra att jag fick det i boxen. Förresten så är Renu väldigt lik Monu som kom i en annan box, trodde först att det var en till sådan.
Jag har inget dåligt att säga om denna boxen då den var helt i min smak :)

                                                     GlossyBox December


7 kommentarer:

 1. Vinnaren från lucka 16 är utsedd nu kicka in och se om det vart du, var gärna med i dagens lucka!

  SvaraRadera
 2. Vinnaren från gårdagens lucka är dragen, kicka in och se om du vann, Var även med i dagens lucka :)

  SvaraRadera
 3. Tack för din super fina kommentar om mina julkort :)

  SvaraRadera
 4. Jag har slutat med glossy men håller med om att detta var en bra box. Skulle gärna lagt tassarna på lösfrallorna, älskar att ha sådana. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska bli spännande att testa dom :) tror jag kan ha testat några i tonåren men sedan har det aldrig blivit

   Radera
 5. Tycker det här är bästa boxen på länge. Jag prenumererar inte eftersom jag måste lusläsa ingrediensförteckningar pgr mina allergier men annars hade jag hoppat på helt klart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja denna boxen var riktigt bra :) Ne det e klart har man allergier så är det nog inte värt att lägga pengar på boxen om det är mycket som man inte kan använda. Sånt e tråkigt

   Radera