fredag 11 juli 2014

Hår “1001extensions”

Jag har fått hem clip-on hår, tog en lite mörkare röd färg och tänkte att det blir ju fina slingor då...... men mitt hår är alldeles för långt så när jag hade satt i det kunde man inte se det röda alls.
Så jag kommer visa en bild på mitt hår som är från förra sommaren och ni kommer förstå varför det inte syns på mej, vet inte riktigt hur jag hade tänkt men jag skyller på värmen.
Men jag har ju en syster och hennes hår är kortare så därför får ni se henne med löshåret i :) färgen passade perfekt med färgen hon har (just nu) så hon fick det.
Håret är "äkta" hår och fästes lätt med små clips, perfekt om man önskar längre hår för en kväll och inte vill gå till salong och fixa det. Man kan färga, locka, platta det och tvätta det med vanligt shampoo och balsam så med andra ord ta hand om det som med ditt riktiga.
Färgen som jag hade valt heter mörk rödbrun, ett sett med rakt på 56cm och ett med vågigt på 50cm men det var alltså för kort för att det skulle synas på mej men på min syster blev det jätte fint
Klicka här för att komma till sidan där det säljs! Leveransen var mindre än en vecka.

                                                     Syster med Clip-on


                                                               Mitt hår !


18 kommentarer:

 1. Wow, vilket hår du har! Imponerad.

  SvaraRadera
 2. Vilket fantastisk hår du har!

  SvaraRadera
 3. Kan bara instämma med föregående kommentarer.

  SvaraRadera
 4. Alltså wow vad vackert ditt hår är naturligt!

  SvaraRadera
 5. Men gud vilket underbart hår du har :D

  SvaraRadera
 6. Wow, vilket fantastiskt hår du har!!! Och förlängningen ser ju toppen ut på din syster också. Jag hade aldrig anat att det inte var hennes riktiga hår om jag mötte henne på stan. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Färgen blev perfekt på henne och smälte in bra i hennes egna

   Radera
 7. Ditt hår är ju helt underbart.. hade ungefär samma längd för en tid sedan men tröttnade och fick ett infall och klippte det ;) Nu har jag klippt det igen så nu går det lite över axlarna :) Sparar nog ut det igen efter ett tag har jag på känn :)
  Förlängningen ser verkligen jättebra ut på din syster :)
  xx

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh tack :) Jag har nästan alltid haft långt hår men precis som dej så har jag tröttnat några gånger å fått ryck å klippt av det. Men jag trivs helt klart bäst i långt och brukar ångra när jag klipper av det...är ju tur att det växer ut igen. Det blev väldigt bra på henne och färgen passa perfekt

   Radera
 8. DREAM HAIR!! Vilken lyx! Mitt ar langt men inte saaa langt! hehe Åh va läckert! Kolla gärna in min sminkblogg idag, jag har massor fina inlägg pågång! Lämna gärna kommentar med en önskesminkning så gör jag ett inlägg dedikerat till dig. En s4s kan vi kalla det om du skulle vilja! :) xo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Ska titta in på din blogg senare

   Radera