torsdag 5 februari 2015

Sass Pot

Nu är det dax att visa upp det sista lacket i från Haute House kollektionen, sparade det bästa till sist eller ja snyggaste. Sass Pot är helt klart favoritlacket i kollektionen, är ju inte direkt oväntat eftersom att det är lila och extremt snyggt.
Jag tycker om alla lacken, fina färger och alla täcker på 1-2 lager vilket är kanon bra så man inte behöver sitta i evigheter med lager efter lager.
Älskar det och det sitter på än och jag tror att det var i fredags som jag målade naglarna med det, börjar bli lite skamfilat så snart får det åka av men trivs så bra med det.
Använde Essies Ridge filler som bas och resultatet blev riktigt bra på mina extremt räfflade och ojämna naglar, så kan tänka mej att om man bara har lite ojämna naglar så döljs det nog helt.
Ett lager med Essie bas, två lager Ciaté -Sass Pot och sist ett lager med SV så det blir blankt och fint.

                                                          Ciaté - Sass Pot10 kommentarer:

 1. Väldigt snyggt! Passar dig sååå bra! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack :) Gillar det såå mycket

   Radera
 2. Wow så snyggt! Jag gillar ju också när lack är 1-2 lager. Syns inte alls att dina naglar är "räfflade" så essie måste göra sitt jobb bra :P Kanske ska köpa ett sånt, har inte samma problem men ibland så gör jag lagningar och önskar då att baslacket är lite med hjälpande att dölja lagningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) det är verkligen super snyggt. Testa för om det klarar dölja så bra på mina naglar så tror jag absolut att det kan fungera även vid lagningar :)

   Radera
 3. Det galet fint ut! Och det passar verkligen på dina naglar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack :) det är helt klart favoriten i kollektionen

   Radera
 4. Så snyggt... och du har så otroligt härliga naglar :) Gillar formen på dem :D
  xx

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja det är verkligen ett snyggt lack, färgen är helt perfekt

   Radera