tisdag 14 april 2015

Eucerin, Lotion i duschen

För ett tag sedan fick jag chansen att Buzza Eucerin - In Shower Body Lotion genom Buzzador och nu har jag  använt produkten ett tag och vill dela med mej av vad jag tycker.
Jag gillar den skarpt, om jag ska vara ärlig så trodde jag faktiskt inte alls att den skulle fungera så bra som den faktiskt gör :) Jag är en riktig torris och måste alltid smörja in mej efter duschen, dom gånger som jag glömmer eller inte hinner så kliar det och sticker i huden. Kan vakna på natten helt hysterisk av att det kliar och stramar så jag måste upp och smörja mej.
Du använder alltså den här lotionen i duschen, duscha som vanligt och tvätta dej med din vanlig duschtvål eller vad du nu använder och när du sköljt av den så tar du Eucerin dusch lotionen och smörjer in dej med och duschar sedan av och torkar sej som vanligt sedan är det klart. Jag kände direkt hur huden blev mjuk och behövde inte smörja in efteråt, tycker det är super smidigt för man kan slänga på sej kläderna direkt utan att behöva vänta på att kroppen ska ta åt sej lotionen.
Ett annat plus är att den är parfym fri, tycker det är bra då det inte blir för många olika dofter som blandas. Jag använder fortfarande vanlig lotion eftersom att jag är väldigt torr och speciellt på vintern men det räcker att jag gör det någon gång i veckan nu och inte varje dag som tidigare vilket är jätte bra. Skulle önska att det fanns en som var extra fet som man kunde ja just för vintern en jag tycker helt klart att dom lyckats med denna produkten och jag kommer fortsätta att köpa den.
Eucerin finns att köpa på apotekskedjor, på Apotea kostar den 99kr.


                                             Eucerin - In Shower Body Lotion


10 kommentarer:

 1. Kul att höra att du gillade den, bra att veta när kunder kommer in på apoteket. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tycker den var jätte bra och rekommenderar den absolut :)

   Radera
 2. Ja, Eucerin är bra! Använde mycket förr :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo dom har en hel del bra grejer, duscholja och sådant

   Radera
 3. Bra att veta. Min kille har riktigt torr hud och detta kanske skulle vara något för honom. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror det kan vara extra smidigt till sommaren, tycker i bland det kan vara svårt att få lotionen att torka in på sommaren när det e riktigt varmt

   Radera
 4. sv: Ja vi hoppas och hoppas :)

  SvaraRadera
 5. Jag gillar det märket =) Verkar vara bra och smidigt men jag har inget emot att smörja mig efter duschen, har massa bodylotions som jag måste använda upp. Har även vart nyfiken på den från nivea. Det bästa med eucerins är väl att den är parfymfri, perfekt för mig som ska ha en liten bebis då man ska undvika parfymer och andra dofter =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej jag smörjer mej åxå gärna men det är bra om man glömmer eller har bråttom. Brukar jo oftast få vänta lite på att vanlig lotion ska torka in innan man kan slänga på sej kläderna och då är den här super. Jo precis då är det bra med doftfritt :)

   Radera
 6. Hejsan! Jag vill bara tipsa dig om min tävling där du kan vinna en valfri klädesplagg! Du hittar tävlingen här: http://alicelindstrom.se/2015/april/vinn-valfritt-plagg.html#comment Ber om ursäkt om du inte gillar såna här kommentarer!

  SvaraRadera