torsdag 30 april 2015

Tikei skuggor

Det är inte så ofta som jag visar bilder på när jag sminkat mej och det beror på att det är så himla svårt att få till bilder där man ser ögonskuggan. Mina ögon är ju som dom är och när man tar bilder så syns knappt ögonskuggan/locken alls när jag tittar rakt fram, måste blunda, titta nedåt eller ta i nån annan konstigt vinkel. Det stör mej så klart när jag vill ta kort för att visa, irl är det ju inte samma sak eftersom att då blinkar man ju hela tiden och då syns ju ögonlocken på ett annat sätt. Det fick bli en grå sminkning med lite blått på vattenlinjen och bruna läppar. Nästan alla produkter kommer i från Tikei, bas och ögonskuggor, det är bara pennor, mascara och läppgrejs som inte är från Tikei.
Skuggorna är Tikei Cocoa, Dusk, Onyx och Champagne, både matta och skimmriga skuggor som lägger sej bra. Det är bara Cocoa som jag har i fullstor burk, dom andra är tester och eftersom det är så generösa tester så räcker det till några sminkningar. Så om ni är ute efter bra och prisvärt mineralsmink så titta in på Tikei, dom har snabb leverans och det finns prover på alla produkter för 10kr st. Deras foundation är suverän, nöjd med alla produkter jag har testat faktiskt :)
21 kommentarer:

 1. Riktigt snyggt! Speciellt dina ögonbryn, hur fina som helst! :)

  SvaraRadera
 2. Snygg sminkning, jag tycker bilderna var jättebra! Är ju jättesvårt att fota sminkningar! Tycker det inte gör något med blundande bilder och olika "vinklar" också, man måste ju göra så på kort. Kolla på vad lindahallberg.se tex gör, hon har ofta bilder där hon tittar rakt fram/lite snett ned åt sidan/blundar på sminkinläggen. Gillar också att hon (precis som du) har en/flera croppade detaljbilder på ögat. Då ser man sminkningen så tydligt. :) Det enda önskemål jag har är om du "gör bilderna större" i bloggen, iaf detaljbilden. Om man klickar på bilden i redigeringslägget "gör inlägg" så kan du välja storlek. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jo jag tycker det är så svårt och känner mej en aning dum när jag står och tar kort på mej själv i massa olika vinklar. När man lagt in korten på datorn så kan det ju bli en del skratt när man ser alla konstiga bilder :)
   Tack för tipset :) Kollade nu och dom lägger sej som medelstora, ska försöka komma ihåg att ändra till större nästa gång :) Uppskattar verkligen såna här tips så jag lär mej :D

   Radera
 3. Jättefint, har testat nån skugga från Tikei, en lila som heter Paradise, den gillades massor!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja den skuggan är jätte fin men tror bara jag har tester på den. Tikei har riktigt bra produkter

   Radera
 4. Har också några skuggor från Tikei! Tycker dem är bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är dom bra :) Älskar Tikei, använder det mesta i från dom och deras borstar är super bra

   Radera
 5. Tack :)

  Fint med skuggorna :)

  Jag har en frågestund på bloggen där du gärna får ställa några frågor :)

  SvaraRadera
 6. Sv: Ja jag kan tänka mig det! Paletten ser superfin ut :) Kram

  SvaraRadera
 7. Jättevacker sminkning :)
  Du har så otroligt vackra ögon och ögonfransar :)
  xx

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack :) vad gullig du är 😉

   Radera
 8. Tycker både smink och bilder det jättebra ut! Det är sällan man kan fota rakt framifrån och få det bra, men man lär sig vilka vinklar som är bäst. Jag tycker att det ofta är fint att vrida lite på kameran, alltså att man fotar ögat lite snett om du förstår hur jag menar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Typ som din sista bild alltså:)

   Radera
  2. Tack så mycket :) Jo får testa mej fram lite, känner mej fånig när jag fotar mej själv hihi

   Radera