fredag 22 maj 2015

VIP-Shopping

I går gick jag upp tidigt för att åka till H&M så jag kunde vara med på deras VIP-Shopping, det var första gången för mej. VIP-Shoppingen var tidigt på morgonen innan dom hade öppnat så man kan shoppa i lugn å ro utan att trängas, var även 20% på allt och det gällde även på redan nedsatta priser/kampanj varor och det bjöds på frukost. Jag fick köpt en del och utnyttjade även mina presentkort som jag fått för att jag lämnat in gamla kläder så det blev riktigt bra priser :)
Utöver det jag visar upp så köpte jag även tre st svarta linnen, två svarta tröjor, ett par svarta cykelbyxor med spets och svarta hårklämmor, ja jag bär oftast svart eller andra mörka färger på mina kläder. Men nu till det andra jag köpt som syns på bilderna, Maybelline The Nudes palett, Maybelline Baby Lips Berry Bomb, Nivea Lip Butter Blueberry Blush och sist ett China Glaze Sexy In The City.
The Nudes paletten är jätte fin och jag har vart så sugen på den när jag sett andra lagt upp bilder i bloggar och instagram och nu är den min. Berry Bomb ger en lätt hint av lila på läpparna som jag gillar och Blueberry Blush doftar så jäkla gott och är mjuk och skön på läpparna. Lacket ska jag testa snart för det ser jätte snyggt ut. Jag gör oftast så att jag tar bilder på produkterna innan jag använder dom i fall jag vill visa dom här, trevligare bilder när det inte är kletigt, tror det är nåt dom flesta bloggare gör men tänkte ifall ni undrar hur jag kan skriva om nåt när produkten ser orörd ut ;) Tar kort och sedan är det fritt fram att börja leka


                                                   Maybelline - The Nudes


Maybelline Baby Lips - Berry Bomb

Nivea Lip Butter - Blueberry Blush

China Glaze - Sexy In The City

6 kommentarer:

 1. Jag brukar gå på deras vip men nu gjorde jag inte det. Kände inte att jag behövde något men det va fina saker du hittade =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var ju väldigt avslappnat att gå runt där när det inte var en massa folk som stressa och trängdes :) Tack

   Radera
 2. Vad roligt! Grymma fynd :)

  SvaraRadera
 3. Vad kul med VIP.shopping! Nude paletten ser riktigt grym ut, underbara färger. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var jätte kul, men var lite nervös innan eftersom jag skulle åka ensam och bussar ...nätshoppar ju oftast men det gick bra. Den är jätte fin :) väldigt nöjd med den

   Radera