torsdag 9 juli 2015

Blåa klor

Jag har haft lite krångel med min dator i några dagar men nu har jag äntligen fått ordning på det och ska försöka komma i kapp på bloglovin som är full med nya inlägg att läsa.
I dag har jag blåa naglar, som vanligt så råka jag stöta i det innan det torkat men lyckades rädda det ganska så bra med att ta ett lager glitter över.
Det blåa är från Party Brights kollektionen och är ett jätte snyggt jelly lack som flöt på bra fast att borsten var lite spretig och tuffsig, vet inte vad den vart med om.Glitterlacket ser betydligt bättre ut än vad jag trodde att det skulle göra för i flaskan så ser det väldigt tråkigt ut, dock tror jag inte att det gör sej bra alls på egenhand men så här gillar jag det.
Ett lager med Essie bas, två lager Technic - Koh Phangan, ett lager med Nordic Cap - NP49 och sist ett lager med SV

                                           Technic - Koh Phangan & NP49


10 kommentarer:

  1. Glittret var ju jättesnyggt. Jag har också det lacket hemma men har inte kommit på hur jag ska använda det än. Över mörkblått var det riktigt snyggt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Funderade åxå ett tag på vad jag skulle göra med det glittret, faktiskt nöjd :) Har det rosa med som jag inte vet vad jag ska hitta på med

      Radera