måndag 14 mars 2016

Gerard Cosmetics

För ett tag sedan fick jag hem min lilla beställning jag gjorde hos Gerard Cosmetics, passade på att beställa när det var 50% på allt så priset blev jätte bra (ca 160:- allt som allt). Leveransen tog ca 2 veckor om jag inte minns helt fel, vilket är helt ok tycker jag.
Köpte ett Liquid Lipstick i färgen Invasion och ett Lipstick i färgen Undergorund, båda två är helt galet snygga och jag älskar dom. Använder inte läppstift jätte ofta annars men dessa har jag använt ett flertal gånger för jag trivs så bra i dom, nyanserna är perfekta. Hållbarheten är grym, sitter som berget iaf Liquid lipsticket, nu har jag aldrig testat nåt annat än det så har inget att jämföra med men hört att dom flesta säger detsamma. Finns massvis med snygga färger så det är inte helt omöjligt att jag köper nåt mer i framtiden :) Dom två översta läppbilderna är på Invasion och dom två undre är Underground. Fick bli mobilbilder denna gången.
Satte i gång med renoveringen i sovrummet iaf så det är därför som jag inte uppdaterat nåt här på ett bra tag, lite fullt upp med lgh.                                      Gerard Cosmetics


                                            Liquid Lipstick - Invasion                                            Lipstick - Underground


2 kommentarer:

 1. Åååh så läckra färger :O
  Älskar båda två men Invasion är ju nog bara för härligt :O
  De passar så bra åt dig :)
  xx

  SvaraRadera
 2. Tack! Dom är helt underbara båda två :)

  SvaraRadera