torsdag 17 oktober 2013

Isadora Sugar Nails - Emerald Crush

Skulle ju försöka ta nya bilder i dag på förmiddagen när det var ljust, hum lycka till i detta vädret...mörkt & grått. Jag har gjort ett försök och bilderna blev iaf bättre än dom i går men tycker ändå inte man får fram det riktigt, bäst hade nog vart med lite sol. Lacket sitter som berget, har diskat och sådant och ändå ser det ut som det gjorde i går :) Är faktiskt fyra olika bilder men det ser ut som om det är två med dubbletter :)
I dag kom vinsten i från Avene, Cold Cream en handsalva för torr & skadad hud som ska vara vårdande och skyddande. Passar ju väldigt bra nu när det är höst och man blir extra torr, jag har redan märkt av det.
Har ju testat den nu och jag tycker den gick in fort i huden så man känner sej inte kladdig eller så, men lukten är jag inte så överförtjust i. Men ska använda den ett tag nu så får vi se vad jag tycker om den :)

                                                         Emerald Crush

                                                     Avene - Cold Cream4 kommentarer:

 1. Det är så himla fint, det lacket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar det, det lär nog sitta ett tag till ... vill inte ta bort det fast samtidigt vill jag ju pröva Wine Crush

   Radera
 2. Den är ju bara sååååå fin Emerald Crush. Låter som en bra handkräm, synd att doften inte är helt hundra.

  SvaraRadera
 3. Ja och det sitter kvar än, är ju så fint men i morn får det bli något annat tror jag. Är säkert inget med doften som andra tänker på men jag e lite överkänslig med dofter

  SvaraRadera