onsdag 16 oktober 2013

Isadora vinsten!

I dag när jag gick ner och hämtade posten låg vinsten i från Isadora i lådan, Lycka :)
Har ju velat prova Isadoras Sugar Crush lack men har ju inte blivit av att jag köpt nåt så blev jätte glad över att dom var med i vinsten. Var ju tvungen att lacka med Emerald Crush direkt och det är verkligen så fint som jag trodde om inte mer, blir bara en bild på det eftersom att det blev så sent nu och ljuset är kass. Ska även bli spännande att testa China Nail Art lacket Dragon, har inget sådant heller sedan innan. Gillar Isadoras nagellack och Sugar Crush  var verkligen ingen besvikelse, gillar penslarna med men det finns en sak som kan vara lite minus och det är att dom nuvarande flaskorna innehåller 6ml , den äldre flaskan innehöll hela 12ml alltså dubbelt så mycket. En sak som är super bra med sand & sockerlack är att om man har ojämna el räffliga naglar så är det inget som märks eftersom det sandiga döljer det. Nu har jag inte använt nåt överlack eftersom jag tycker att den här sortens lack blir finare utan men ska testa med överlack åxå någon gång. Det var ju även ett Multi Vitamin Gloss och ett Twist-Up Gloss Stick med i vinsten, i röda härliga nyanser. Dom blev åxå testade på direkten, det är starka färger fast när dom kommer på så blir det färg men ändå ganska så neutralt och det passa ju mej perfekt som vill ha lite färg men inte riktigt vågar. Tycker det ser så fint ut på andra när dom har läppstift i starka röda och plommon nyanser men när jag tar det på mej så ser det bara konstigt ut. Tror att det kommer bli flera Twist-Up stick för min del, det föll mej verkligen i smaken. Här kommer lite bilder på produkterna, ska försöka ta bilder på mina naglar i morgon så man ser hur fint Emerald Crush är :)

                                                      Vinsten från Isadora                                  Wonder Nail - Combat Khaki & Femme Fatale                                                   China Nail Art - Dragon                                     Sugar Nails - Emerald Crush & Wine Crush                  Multi Vitamin Gloss - Strawberry & Twist-Up Gloss Stick - Cherry Pie                                                Sugar Nails - Emerald Crush6 kommentarer:

 1. Tack!
  Jag har börjat med en insamling till bröstcancern genom en bloppis, kicka in på bloggen för mera info :)
  Jag älskar isadoras sugar lack!

  SvaraRadera
 2. Grattis till den underbara vinsten!! Vilka härliga lack. Jag har de två Sugar Crushlacken och de är sååå vackra. :-) Ser dundersnyggt ut på dig. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Jag gillar dom och tycker det är lätt att lacka med dom åxå, samma med opi sandlacken

   Radera