fredag 15 november 2013

Depend Peelingpenna

Köpte en Keramisk Peelingpenna i från Depend när jag var på Ullared, tror inte jag sett nån sådan förut eller iaf inte lagt märke till. Tror den kosta 49:- om jag inte minns helt fel, så köpte den för och testa om den var något att ha.
På förpackningen så står det att att det är en effektiv rengöring som ska ge vackra naglar & nagelband, Keramiktoppen tillsammans med oljan som är i pennan ska effektivt rengöra nageln från döda hudceller. Man ska gnugga vid nagelbandskanten på nageln (försiktigt), sedan ska man tvätta rent nagel & nagelband med nagelborste och ljummet vatten. Detta ska man göra ca var 14de dag och så rekommenderar dom att man ska använda deras nagelbandspeeling så nagelbädden ska bli fri från döda hudceller.
Testade pennan i dag och jag tycker faktiskt att den funkar riktigt bra, kommer ut lite olja när man gnuggar den mot nageln och det känns skonsamt och milt. Jag brukar ju använda Sally Hansen Instant Cuticle Remover som jag är rätt nöjd med. Men man kanske kan använda pennan för att gnugga med Sally Hansens remover när oljan i pennan är slut. Tror att jag ska testa det när pennan är slut, kan ju inte bli värre än att det inte funkar :)

                                             Depend - Keramisk Peelingpenna
18 kommentarer:

 1. Oj jag älskar finurliga saker som denna :) Tyvärr brukar de flesta kunna vara rätt dåliga även fast tanken bakom är toppen :) Roligt sedan då man faktiskt hittar något som funkar riktigt bra :)
  Ser riktigt bra ut :)
  xx

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo precis men denna gillade jag, har ju bara hunnit använda den en gång så får väll se vad jag tycker när jag testat några gånger :)

   Radera
 2. Jag har en s'n där, tycker den är riktigt bra för att ta bort "smågrejs nära nagelbanden". Använder den inte regelbundet utan mer när det behövs. Bra pryl helt enkelt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt smidigt med allt i ett så :)

   Radera
 3. Åh intressant. Du får berätta mer när du testat den ett tag, vad du tycker den gett. :-)

  SvaraRadera
 4. Spännande grej! Har heller aldrig sett den förut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet inte om den är ny kanske eller så är det bara för att man inte kollat efter nåt sånt

   Radera
 5. Hm, intressant, inte sett denna förut! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trodde faktiskt inte att den skulle funka, men det gjorde den iaf första gången :) får se om det håller i sej

   Radera
 6. Hej igen, jag har nominerat dig till en versatile blogger award! :) Finns mer info på min blogg. Hoppas du gillar den :)

  SvaraRadera
 7. Jag tycker att den är kanon! Man slipper det där fula som annars är svårt att peta bort :)

  SvaraRadera
 8. Den har jag inte sett innan, tror jag ska köpa och testa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det :) tror inte att den är så dyr

   Radera