onsdag 13 november 2013

Tikei borstar

Jag som inte skulle shoppa något mer, har inte pengar till det heller egentligen men kom ett mail från Tikei med ett erbjudande på borstar. Har inte riktigt bestämt mej ännu om jag ska beställa dom eller inte, erbjudandet gäller till söndag tror jag. Det är ett sett med 10 borstar i ett fodral av fuskskinn för 249:- , efter helgen kommer det kosta 299:-. Har ju hört mycket bra om Tikeis borstar och det är ju ett bra pris. Vad tycker ni? Lär väl ha dom i ett bra tag så jag inte behöver köpa borstar på länge i så fall. Har några från Ecotools och Idun, har la några billiga borstar åxå som inte håller någon vidare kvalitet och är sticksiga.
Bilderna på settet kommer från Tikeis sida, hoppas det är ok att man lägger in dom så när man skriver att bilderna är där i från. Hur ska jag göra ???
Tikei , Direkt till borst settet

                                                 Tikei - Deluxe Brush Set

16 kommentarer:

 1. Har hört att dessa borstar ska vara bra också, men äger dom inte själv. Är svårt det där med "andras" bilder men jag brukar se till att det finns en text under varje bild som det står var de kommer från, alternativt skriver jag source också. Sen gör jag alltid så att hela bilden blir en länk tillbaka till ägaren. Egentligen får ju inga bilder tas utan att fråga men verkas som att många shoppar inte misstycker att man visar deras bilder så länge man berättar var de ärifrån.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir nog att jag beställer :) Mailade dom och frågade för säkerhetsskull med bilderna och det var helt ok :)

   Radera
 2. Tror att affärer uppskattar när man lånar bilder så länge man länkar skiten ur sig. Blir ju reklam... :) Men man kan aldrig vara säker.
  Jag har 6 eller 7 borstar från Tikei och älskar dom. De håller jävligt bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror faktiskt inte jag hört om någon som varit missnöjd med deras borstar så det får nog bli dom :) Var ok att jag lånat bilderna som tur var ;)

   Radera
 3. Jag har testat två av Tikeis borstar och gillar dem. Mjuka och härliga! Jag skulle slå till om jag var i behov av flera borstar. Blev sugen på att slå till själv nu, men har definitivt köpstopp nu. :)

  Rent petigt bör man alltid fråga innan man lånar någon annans bilder, men jag brukar resonera att när jag tipsar om ett företags produkter och länkar tydligt så känns det mera okej att använda bilder utan att fråga. Jag har mailat företag som jag vet att jag vill använda bilder ifrån ofta och frågat om det är okej att låna deras bildmaterial. Bara ett företag har sagt nej hittills, andra är okej med det så länge det tydligt framgår att det är deras bilder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir nog en beställning, hinner ju vela i ett par dagar till :) Jag å min beslutsångest.
   Jag mailade dom i dag och visa länken till mitt inlägg, och det var bara positivt från deras sida. Tur det, känns bättre nu när man vet att det var ok :) Är ju ny med bloggandet så kan vara lite svårt att veta hur allt funkar och vill ju inte att det ska bli nåt fel

   Radera
 4. Men Gud, nu vill jag också ha dem! Det är enbart ditt fel, jag var helt osugen innan. Tror knappast att företag bryr sig så länge man länkar, det är ju som sagt reklam. privatpersoner bör man nog vara försiktigare med dock.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe känns som om det e lite svårt att motstå det erbjudandet :) Känns ju som ett kap

   Radera
 5. Har också hört att deras borstar ska vara bra. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beställde dom i går så nu är det bara att vänta :)

   Radera
 6. Hm, jaha, "måste" jag köpa borstar nu också ... det är ju alltid kul att prova liksom. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nästan ett måste när det är sånt kanon pris. Beställde dom i går så nu väntar jag på att dom ska komma så jag får testa ;)

   Radera
 7. Beställde KL.23:30 i söndags kväll detta kit :) Fick paketet idag, så idag ska de provas! Märkte dock att det inte står något på vardera borste vad de heter, ex rouge, fast jag vet vad de är till men tänker på dom som kanske inte rikigt vet :-/
  Skriv lite sen om vad du tyckte! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fick åxå mitt i dag :) Dom är super snabba och väldigt trevlig kundtjänst. Tänkte åxå på det att det inte stod på borstarna, är ju alltid smidigt när det står på. Ska bli spännande att testa dom :) gillar fodralet så man har ordning på dom. Ska skriva när jag testat dom :)

   Radera
 8. Hej!
  Såhär 2 år senare så funderar jag om jag ska köpa kitet, och då när jag googlade vad andra tycker så snubblade jag in här! Så, om du har kvar dem, vad tycker du? Är det ett tips att köpa dem?

  Tack!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan!
   Jag kan verkligen rekommendera kitet, använder borstarna ofta och tvättar dom ofta och dom håller sej fortfarande fina. Största delen av mina borstar kommer faktiskt i från Tikei och jag är nöjd med alla deras borstar som jag testat. Dom är riktigt prisvärda och håller bra kvalitet :)

   Radera